Vietnamese-VNEnglishSlovenčina (Slovenská republika)ItalianMagyar
Hirdetés
Vet-Nutrition-Consulting Kft honlapja

 
konferencia

Várjuk szíves érdeklődésüket a VET-NUTRITION Kft. standján

I. Csarnok 115.stand

 

 

Tisztelettel köszöntjük a VET-NUTRITION-CONSULTING Takarmányozási Tanácsadó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. honlapján

Cégünk 2002-ben kezdte meg működését, akkor még betéti társaság formájában. A vállalkozás célja hármas: tanácsadás, szolgáltatás és kereskedelem. A cég által végzett munka közvetlenül vagy közvetve összefügg az állattenyésztéssel.

Tanácsadás

Szakértőink segítenek jelenlegi és leendő partnereinknek az állattartó telepeken felmerülő tartási-, tenyésztési-, takarmányozási-, ill. állategészségügyi problémák megoldásában, azok későbbi megelőzésében.

Szolgáltatás

Állattenyésztési és takarmányozási kísérleti munkák (laboratóriumi-, fél-üzemi-, telepi) tervezése, kivitelezése, statisztikai értékelése, a kapott eredményekből kutatási jelentések készítése.
Tudományos és ismeretterjesztő cikkek, egyéb publikációk írása.
Országos és megyei konferenciák előkészítése, szervezése.
Hazai és nemzetközi, előadások előkészítése, lebonyolítása.

Kereskedelem

Nemzetközi és hazai kiállításokon részvétel.
Kiegészítő takarmányok, koncentrátumok és takarmány kiegészítők forgalmazása.

 

 

A XX. ALFÖLDI ÁLLATTENYÉSZTÉSI NAPOK

„Termékdíj a Magyar Állattenyésztésért 2013” pályázatán

a TAKARMÁNYOZÁS kategóriában

a Vet-Nutrition-Consulting Kft.

GOLD Naturalis TX® kiegészítő takarmány termékével

NAGYDÍJ elismerésben részesült.

Indoklás: A cég 100 százalékban magyar tulajdonosi háttérrel, évtizedes múltra visszatekintő, nemzetközi szinten is elismert állategészségügyi és takarmányozási K+F tevékenységgel rendelkezik.

A Gold Naturalis TX kifejlesztését is hosszú és alapos kutatómunka előzte meg, amelynek célja egy olyan immunrendszert erősítő takarmány-kiegészítő előállítása volt, amely képes az állati szervezetbe jutott káros anyagokat semlegesíteni (toxinok, nehézfémek), ezáltal komplex termelésnövelő hatást kifejteni.

Ezek a tulajdonságok ebben az évben újra kiemelkedő jelentőséggel bírnak a haszonállatok takarmányozásában, elég csak az aflatoxin problematikára gondolni.

A termék enzimatikus úton feltárt gabonacsírából készül. A Gold Naturalis-szal folytatott tudományos kísérletek megerősítették, hogy a termék a kérődzők és az abrakfogyasztó állatok számára egyaránt hatékony takarmány-kiegészítő, amely erősíti az immunrendszert, serkenti az emésztést, antioxidáns hatása van, stabilizálja a szervezet vitamin, mikro-, és makroelem szintjét, valamint megköti a nehézfémeket és semlegesíti a toxinokat.

A Nagydíj odaítélésével a zsűri értékelte a magyar tulajdonú cég hosszú évekre visszanyúló sikeres és önálló K+F tevékenységét, a termék komplex hatását, amely 100%-ban természetes hatóanyagokra épül.


 

 

 

Az ÚJ MEZŐGAZDASÁGI MAGAZIN 2013. április 14-i adásában részletes beszámolót láthatnak a Magyar Állattenyésztésért Termék Nagydíj 2013 átadásáról.

Termék Nagydíj Átadás

Termék Nagydíj Átadás

 

 

Vet-Nutrition-Consulting Kft.                         www.vetnutrition.hu